новини от компанията

« назад

Софарма Трейдинг АД е представител за България на елитната, Швейцарска марка козметика Skincode 2008-06-06

На 6 Юни в клуб Ялта, Софарма Трейдинг АД на елегантно вечерно парти официално оповести, че е компанията представител за България на Швейцарската козметична марка Skincode.

Екипът на Софарма Трейдинг АД представи продуктите на швейцарската козметична марка, които планира да предлага на своите клиенти.

 Софарма Трейдинг АД на базата на вече подписан договор за ексклузивитет със Skincode AG предлага швейцарската козметична линия от близо месец в цялата страна. За този кратък срок фармацевтичния дистрибутор е успял да привлече над 30 различни аптеки и козметични магазани, които вече продават марката Skincode.

Продуктите, които компанията представител цели да наложи първоначално на пазара са в две основни серии – Skincode Essentials и Skincode Exclusive. Те са насочени към дамите и господата на вързаст от 20+ до 45+.

Серията Skincode Essentials включва в състава си формула, патентована под наименованието CM-Glucan, (многофункционална, високотехнологична съставка), действаща като липсващата част от пъзела, който възвръща перфектния баланс в кожата. CM-Glucan предпазва и стимулира собствената защита, както и механизмите на заздравяване на епидермиса. Серията продукти намалява тънките линии и бръчици, повишава еластичността и стегнатия вид на кожата, има превъзходен овлажняващ и подхранващ ефект, предпазва от вредните UV лъчи и действието на свободните радикали и подобрява тена на кожата. Резултатте след прилагането на серята за 28 дни са 17% изглаждане на околоочния контур и 85% по-стегната кожа.

Другата налагана серия на пазара е Skincode Exclusive. Тя е ексклузивна линия посветена на корекциите по отношение на видимите белези на възрастта – бръчки, загуба на елестичност и блясък. Основната й формула - Active Cellular Regenerating Complex (Активен Клетъчно Регенериращ Комплекс) (ACR) е 100% растителна съставка, която оказва безспорен, положителен ефект на цикъла по възстановяване на клетката. Неоспоримо доказателство затова са клиничните тестове, които  показват, че жизнеността на клетката може да се повиши с 27% за 11 дни, в които се прилагат продуктите от серията. Линията Skincode Exclusive притежава петентовани активни съставки, които предлагат алтернатива на инвазивните процедури от вида - ботокс, химически пилинг и пластични хирургия - методи широко известни с ефикасността си при борбата с възрастта.

Софарма Трейдинг АД очаква до края на годината да представи още един революционен продукт на Skincode AG. Той се нарича Серум против бръчки (Cellular Wrinkle Prohibiting Serum), и притежава още по-силно действие на клетъчно ниво, като просто „забранява” бръчките по кожата.

Една от основните причини Софарма Трейдинг АД да се насочи към Швейцарската елитна козметика Skincode се крие в това, че продуктите й са едно от  революционните открития в грижата за кожата и са високотехнологично и качествено допълнение към портфолиото на компанията, което към момента възлиза над 7000 артикула.