новини от компанията

« назад

Аптеки Ceiba и Sanita стават SОpharmacy 2021-04-07

От началото на април 2021 г. аптеки SOpharmacy, Ceiba и Sanita стартират първите си съвместни активности към клиентите. Тази стъпка е част от процеса по обединението на аптеките под бранда SOpharmacy, който започна през октомври миналата година и ще донесе редица ползи за българските пациенти. 

Поетапно от април стартира ребрандирането на всички аптеки Ceiba и Sanita с визия и елементи на SOpharmacy. Процесът ще продължи няколко месеца.
 
Клиентите на обединените аптеки ежемесечно ще имат достъп до над 1000 промоционални предложения, представени с обща месечна брошура. Само през април те надхвърлят 1300, а в средата на месеца предстои и първата съвместна „Супер седмица“ с ексклузивни промоции, налични само в SOpharmacy, Ceiba, Sanita и онлайн.
 
Обединението е свързано и с разширяване на достъпа на пациентите до ексклузивните брандове, предлагани само в аптеки SOpharmacy, както и до цялото портфолио на собствената марка SOpharmacy – общо над 400 продукта. 
Във всички аптеки SOpharmacy, Ceiba и Sanita пациентите могат да изпълнят своите електронни рецепти – 209 аптеки в 46 града в цялата страна.
 
Процесът на преминаване под бранда SOpharmacy ще обхване и дигиталните канали на аптеки Ceiba и Sanita. Като първа стъпка онлайн аптеката www.sanita.bg е напълно интегрирана и премина изцяло към www.sopharmacy.bg. Сега клиентите имат достъп до 11 000 продукта, които ще могат да получат в рамките на един работен ден във всяка от 209-е аптеки в 46 града чрез услугата „Кликни и Вземи“ или директно в дома си.
 
Процесът по обединението ще продължи и през следващите месеци – през май предстои клубната карта SOpharmacy да бъде достъпна вече и в Ceiba и Sanita, както и цялостна интеграция на всички канали в социалните мрежи. Процесът ще приключи с пълното преминаване на физическите обекти към бранда и концепцията на SOpharmacy.