новини от компанията

« назад

Софарма Трейдинг АД взе участие във „Фармацевтичния форум” 2008-07-20

Софарма Трейдинг АД взе участие във „Фармацевтичния форум” организиран от Асоциацията на Собствениците на Аптеки

На 19 юли Асоциацията на Собствениците на Аптеки (АСА) проведе вече традиционният „Фармацевтичен форум”, който е място за среща на собствениците на аптеки, за представяне на най-добрите в бранша фармацевтични фирми и актуалните им продукти. Интересните презентации на най-новите продукти и иновативните им предимства задържаха вниманието на аудиторията в залата на хотел „Адмирал” в кк. „Златни пясъци”.

Като част от презентационната програма беше участието и на US Pharmacia, която обяви новото ексклузивно партньорство сключено със Софарма Трейдинг АД.

Програмата на събитието включваше освен фармацевтично изложение, а  и Гала вечеря по случай „1 година от основаването на АСА”.
Софарма Трейдинг АД  - лидер на аптечния пазар, беше един от участниците във форума. Компанията се представи със собствен щанд, на който показа продуктите от ексклузивните си марки. Марките, които бяха представени на щанда бяха: 3M Nexcare, Nuby, Titania, Centrum, Colief, SMB Copper T, Skincode, Lifestyle, US Pharmacia, Rottapharm. Марките бяха представени от техните ключови продукти, добре известни и наложени на българския пазар.


Много от посетилите щанда фармацевти и собственици на аптеки опитаха мострите на представената наскоро на Българския пазар, висококачествена, швейцарска марка козметика Skincode. Интереса към козметичните серии на Skincode беше огромен и съвсем скоро продуктите ще могат да срещнат в аптеките в цялата страна.