новини от компанията

« назад

Илиана Бянова поема позицията Главен директор Право, риск и съответствие на Софарма Трейдинг 2020-06-26

Илиана Бянова е новият Главен директор Право, риск и съответствие на Софарма Трейдинг. Тя ще отговаря за всички правни и регулаторни въпроси, корпоративна отговорност, корпоративен бранд и външни комуникации.

В новата си роля Илиана се присъединява и към Изпълнителния съвет на компанията. Така, тя ще участва активно в изграждането на дългосрочната стратегия на Група Софарма Трейдинг, осигуряването на стабилен растеж и реализацията и проследяването на стратегическите дейности.
 
Илиана Бянова е професионалист с над 10 години опит в областта на правото и регулациите, като е заемала различни ръководни и консултантски позиции. Зад гърба си има редица успешни сделки и реализирани проекти. Тя се присъединява към Софарма Трейдинг от екипа на Първа инвестиционна банка, където в ролята си на Главен директор Правни дейности и нормативно съответствие е част от висшия мениджмънт. 
 
Илиана е магистър по Право, като придобива и степен финансист от УНСС. Тя защитава и EMBA степен от COTRUGLI Business School. Нейните постижения и експертиза я нареждат сред най-влиятелните юристи в бизнеса в Централна и Източна Европа според класацията The Legal 500.