company news

« Back

Промяна в начина на плащане 2019-12-19

 Уважаеми партньори,

 

Като отговорна компания, стратегически инвеститор в сектора на „Здравеопазване“, Софарма Трейдинг се стреми винаги да отговаря на всички законови изисквания и да следва най-високите стандарти за качество и съответствие.

 

Във връзка с новите правила на държавната фискална политика и засилващата се тенденция за преминаване на бизнеса изцяло към разплащания по банков път, бихме искали да Ви информираме, че преустановяваме възможността за плащания в брой от страна на наши клиенти, считано от 01.02.2020 г. След тази дата всички наши клиенти ще могат да извършват плащания към „Софарма Трейдинг“ единствено по банков път, съгласно индивидуалните си търговски условия.

 

Бихме искали да Ви уверим, че тази промяна няма да се отрази на качеството на предоставяните от нас услуги и занапред наш основен приоритет ще остане изграждането на дългосрочни партньорски отношения с всички наши клиенти.

 

В заключение бихме искали да Ви благодарим за доверието и да Ви уверим, че екипът ни е на Ваше разположение за допълнителна информация. С нас можете да се свържете на обичайните контакти на търговския ни екип или с „Обслужване на клиенти“ през националния номер 0800 12233.

 

 

            С уважение,

 

 

Екип „Софарма Трейдинг“ АД