новини от компанията

« назад

Софарма Трейдинг спечели престижната златна награда SAP Quality Awards в категория „Иновативен проек 2019-06-13

Софарма Трейдинг е тазгодишният златен победител в категория „Иновативен проект“ за Централна и Източна Европа в престижния конкурс SAP Quality Awards. Компанията получи наградата за имплементирането на система за управление на човешки ресурси SAP Success Factors.

Внедряването на SAP Success Factors е логична стъпка в развитието на компанията и нарастващия й мащаб. Като лидер в сектора на грижата за здравето, Софарма Трейдинг инвестира в устойчиви технологични решения за управление на бизнес процесите си в България и Сърбия, партнирайки си с глобалния лидер SAP. Така, естествено продължение в тази посока е и имплементацията на интегрирана платформа за управление на процесите, касаещи управлението на човешкия капитал в Софарма Трейдинг.

SAP Success Factors e облачно-базирана система, която предлага широк набор от функционалности. Тя интегрира всички дейности за управление на човешките ресурси и проследява тяхната взаимовръзка. Сред основните предимства на Success Factors е широкият набор от функционалности и интерактивния интерфейс, които улесняват работата на служителите със системата.