новини от компанията

« назад

Димитър Димитров, Изпълнителен директор на Софарма Трейдинг, е „Мистър Икономика“ за 2017 г. 2017-12-01

Изпълнителният директор на Софарма Трейдинг Димитър Димитров бе избран за „Мистър Икономика“ за 2017 г. Това стана ясно снощи по време на специална церемония по награждаването на най-изявените мениджъри и предприемачи през годината от името на Конфедерацията на работодателите и индустриалците в България (КРИБ) и сп. Икономика.

Димитър Димитров получи своята награда лично от вицепремиера на Република България - Екатерина Захариева. По време на награждаването г-н Димитров благодари специално на екипа на Софарма Трейдинг, като отбеляза, че това е признание и за тях – хората, които превърнаха компанията в лидер в сектор „Фармация“. Абсолютното доказателство за това е петкратното увеличение на приходите на Софарма Трейдинг и 22 пъти по-високата печалба постигнати през последната декада.

Конкурсът на КРИБ и сп. Икономика се провежда за трета поредна година. В тазгодишното издание членовете на Конфедерацията номинираха общо 68 души, а финалното решение е взето от управителния съвет на организацията. Димитър Димитров бе избран между четирима кандидати за главната награда на годината „Мистър Икономика“ .

Снимки сп. Икономика: