новини от компанията

« назад

Софарма Трейдинг представя нова концепция аптеки на българския пазар 2015-05-12

Аптеки SOpharmacy предлагат съвременен подход в обслужването на здравните потребности на пациента

Първите два пилотни обекта с новия бранд на Софарма Трейдинг – SОpharmacy, отвориха врати. Те са разположени в гр. София на ул. Димитър Хаджикоцев 6 и в гр. Пловдив - ул. Райко Даскалов 69.

SOpharmacy e нова концепция аптеки, създадена с вдъхновение, енергия и професионализъм, за да предложи съвременен подход в обслужването на здравните потребности на пациента. Като част от семейството на Софарма, брандът идва за да продължи и надгради дългогодишните традиции в грижата за здравето.

Екипът от специалисти на SOpharmacy подхождат с разбиране и грижа към всеки зададен въпрос. Поставяйки в центъра на своя професионален живот пациента, те помагат като посрещат потребностите, свързани със здравето.

В стремежа си да се наложи като доверен партньор в грижата за здравето, новият бранд осигурява целия спектър услуги – от изпълнение на рецепти и даване на индивидуална консултация, до предлагане на широка гама продукти с добра добавена стойност, предназначени да подобряват качеството на живот.

Със създаването на SOpharmacy, Софарма Трейдинг прави достъпни добрите практики и стандарти, прилагани в аптеките в Европа и в цял свят. Като част от дългосрочната стратегия на компанията, проектът има за цел да се развие в национален мащаб, предлагайки пръв иновациите в грижата за здравето.