company news

« Back

Софарма Трейдинг представи възможности за електронно управление на аптеки 2014-12-12

Компанията предлага на своите клиенти иновативния аптечен софтуер PharmaStar

На 28 ноември се състоя традиционната среща на Софарма Трейдинг с представители на аптечния бизнес в страната. Събитието, посветено на аптечния софтуер и възможностите за електронно управление на аптеки, събра над 60 клиента.
 
В рамките на срещата компанията представи иновативния аптечен софтуер PharmaStar. Чрез него собствениците на аптеки могат бързо и лесно да подават заявки, да управляват продажбите си, да следят наличностите при трите основно доставчици в страната. PharmaStar предлага още възможност за обработване на електронни рецепти и добавяне на електронен подпис към отчет на НЗОК.
Представена бе и програма за лоялни клиенти, която ще продължи и в 2015 г., както и допълнителните услуги представени от екипа Софарма Трейдинг АД.
 
Всички участници в срещата взеха участие и в томбола за 100% и 50% отстъпка от допълнителна услуга, предоставяна от Софарма Трейдинг, както и за голямата награда – iPhone 6. Имената на тримата късметлии изтеглиха Виолета Баракова Директор „Аптечен пазар“ и Светлана Съботинова Директор „Обслужване на клиенти“ в компанията.