новини от компанията

« назад

Софарма Трейдинг АД бе класирана на ІІ място от сп. Форбс 2011-12-12

Българското издание на списание „Форбс" отличи за първи път фирми и служители в 9 бизнес категории на церемония в четвъртък - 8.12. Сред отличените на II място бе класирана и Софарма Трейдинг в лицето на Светлана Съботинова - Директор Обслужване на Клиенти в Компанията в категорията "Отличени служители с индивидуално отношение към клиентите".

По време на събитието бяха раздадени и три специални награди - за инвестиции на „Икеа", за развитие на успешни брандове на „Бела България", а училището по роботика „Робопартнърс" получи наградата на „Макс Телеком".
Осемчленно жури в състав Григорий Вазов, Левон Хампарцумян, Лъчезар Богданов, Мария Шишкова, Николай Гърнев, Огнян Донев, Радостина Манахова и Станимир Каролев е подбрало първите трима номинирани във всяка категория от общо 170 кандидатури. Приз за „отношение към клиента" получиха „Уника Гарант", .Дентщат България" и „Бела България". Отличени служители с индивидуално отношение към клиентите още са Петър Сеизов от „Дентщат България"и Павел Хаджиев от „Джоб Тайгър". Победител в категорията „качество на продуктите" стана „Колев и Колев", а за „качество на услугите" бяха отличени Англо-американското училище в София, „Нетера" и „Елтрак България". Призът за обществена дейност беше присъден на „Кока-Кола Хеленик Ботълинг къмпа-ни", а за най-добре стартиращ бизнес - „Сабуей България". В категорията „Развитие на бизнеса" победи „Уолтопия", а за „Развитие на човешките ресурси" беше отличена „Мусала Софт".