новини от компанията

« назад

GE и Софарма Трейдинг в стратегическо партньорство за дистрибуция на медицинска апаратура 2011-01-31

General Electric и Софарма Трейдинг подписаха международен дистрибуторски договор за рекламиране и продажба на медицинско оборудване за образна диагностика и ултразвукови системи. Стратегическото партньорство между двете компании  обединява иновативността и експертността в разработването на медицинска апаратура на световния лидер, с финансовата стабилност и опита на българския пазар на българската компания.

Преимуществата на това партньорство са изцяло в полза на клиентите на двете компании в сектора на здравеопазването. За вбъдеще болничните  заведения у нас ще могат да разчитат на по-високо качество и комплексност на обслужването, както и да се възползват от възможността за изготвяне на гъвкави финансови схеми съобразени с техните индивидуални нужди.

Сътрудничеството между двете компании не е ново, а датира от 2007 г. За този период Софарма Трейдинг реализира множество проекти за доставка на медицинска апаратура и оборудване „до ключ,” производство на General Electric на болнични заведения в цялата страна. Пуснати са в експлоатация над 15 апарата на фирмата производител, обхващащи всички области на образната диагностика. Сред най-успешните проекти до момента, са тези в УНСБАЛ „ Св. Екатерина”- София, УМБАЛСМ „ Пирогов”- София, УМБАЛ „ Александровска” - София,  УМБАЛ „ Св. Иван Рилски” - София, МБАЛ - Русе, МБАЛ „ Св. Петка”- Видин, МБАЛ „ Д-р Тота Венкова”- Габрово, МБАЛ „ Доверие”- София.

Доброто сътрудничество  на базата на оторизации за всяка конкретна сделка, води до по-високото ниво на партниране между двете компании, а именно подписването на международния дистрибуторски договор.

В перспектива усилията на General Electric и Софарма Трейдинг се обединяват за осигуряване на комплексна и по-гъвкава платформа на партниране на българския болничен пазар, която да осигурява реализация на по-мащабни проекти и внедряване на най-съвременни решения в областта.