новини от компанията

« назад

Софарма Трейдинг взе участие в „Български Фармацевтични Дни 2010” 2010-06-28

Софарма Трейдинг АД взе участие във форума  "Български фармацевтични дни 2010г.," организиран от Българския фармацевтичен съюз. Основната тема на форума тази година беше  „Професионализъм и етика - пациентът във фокус".
Българските фармацевти и гости от европейската фармацевтична общност се събраха на 26-ти и 27-ти юни (събота и неделя) в НДК  в София.

В събитието, което за четвърта поредна година се организира от Българския фармацевтичен съюз, взеха участие около 1000 фармацевти от цялата страна. Програмата на "Български фармацевтични дни 2010" беше съставена от фармацевтично изложение, конферентна част, семинарна програма, пресконференция за медиите и Бал на Фармацевта.

Софарма Трейдинг АД  - лидер на аптечен пазар, беше един от участниците във форума. Компанията се представи със собствен щанд, на който показа продуктите от ексклузивните си марки: Skincode, Planter`s, SVR, Jamieson, Aboca и Premax .

Марките, които бяха представени привлякоха  интереса на фармацевтите и щанда на Софарма Трейдинг АД беше посетен от над 800 фармацевта, които търсеха повече информация за ексклузивните продукти, както и атрактивни търговски условия по тях.