често задавани въпроси

1. Как да стана част от екипа на Софарма Трейдинг АД?

Бихте могли да кандидатствате при нас онлайн или като изпратите автобиография и мотивационно писмо на e-mail: jobs@sopharmatrading.bg. Ако кандидаствате по конкретна обявена позиция, моля посочвайте референтния й номер! Документи можете да подадете и без конкретна позиция, като ние ще се свържем с Вас при подходяща възможност.

2. Как да кандидатствам?

Разгледайте обявените позиции и ако смятате, че Вие сте човекът с необходимия опит, качества и желание, изпратете автобиография и мотивационно писмо на е-mail: jobs@sopharmatrading.bg.  Гарантираме пълна конфиденциалност!

3. Как ще разбера, дали ще бъда поканен на среща?

Ако отговаряте на посочените в обявата изисквания и сте сред одобрените по документи кандидати, ние ще се свържем с Вас по телефон или е-mail.

4. Какво ще представлява интервюто?

На първо интервю ще получите информация за компанията и позицията, за която кандидатствате. Вие от своя страна ще имате възможност да представите професионалния си опит и желаната посока на развитие. Заедно ще обсъдим възможностите за реализацията Ви в Софарма Трейдинг. След първото интервю ще получите отговор от нас по е-mail или по телефон, независимо от резултата от срещата. Одобрените кандидати получават покана за втора среща с прекия ръководител за позицията.

5. Трябва ли отново да кандидатствам и за други позиции, след като веднъж съм изпратил документи?


След като веднъж сте кандидаствали за някоя от обявените позиции, не е необходимо отново да изпращате документи. Важно е да се свържете със Специалист Човешки ресурси на тел. 02 / 81 33 643, за да ни информирате за интереса си към новата обявена позиция. Така ще бъдете сигурни, че кандидатурата Ви ще бъде разгледана и по този конкурс.

6. Имам ли шанс отново, ако веднъж не съм бил одобрен?

Ако не сме Ви одобрили за определена позиция, това не означава, че нашите врати са затворени за Вас. Възможно е Вашата кандидатура да е по-подходяща за друга позиция.
Възможностите пред Вас са или да последвате отговора на Въпрос №5, или да ни информирате, че оставате активни кандидати и желаете да намерите други възможности за работа при нас.

7. Как да получа по–подробна информация?


Ако имате допълнителни въпроси, не се колебайте да се свържете с нас на тел. 02 / 81 33 643.Очакваме Ви!