за собствениците на аптеки

Имате аптека и търсите инвеститор?

Ако притежавате една или повече аптеки и имате желание да предложите бизнеса си на друг инвеститор, може да се обърнете към екипа на SOpharmacy. През последните няколко години нашият опитен екип експанзия работи с редица собственици по присъединяването на техните обекти към аптеки SOpharmacy. Ние следваме установен и ясно структуриран процес, така че да срещнем интересите на двете страни по възможно най-добър начин.

Защо да предпочетете SOpharmacy?

Вярваме, че можем да ви предложим справедлива цена за вашия бизнес.
SOpharmacy е надежден партньор, който следва установените добри професионални практики, етични правила на работа и взаимодействие.
SOpharmacy е ангажирана да продължи и надгради вашия бизнес, както и да предложи развитие на вашите служители в случай на постигане на взаимно съгласие.
Получаването на оферта не ви задължава да продадете бизнеса си.

Искате да продължите кариерата си като част от екипа на SOpharmacy?

Ако сте фармацевт предприемач в активна възраст, развивали сте собствена аптека и желаете да присъедините бизнеса си към аптеките на SOpharmacy, без да се оттегляте от професията си, попитайте нашия екип за възможностите ви за последваща професионална реализация като наш служител. В определени случаи бихме могли да предложим кариерно развитие при нас в допълнение към премия за присъединяване на вашите клиенти и/или локация към аптеки SOpharmacy.

При интерес, моля свържете се с:

Христо Любомиров
Мениджър експанзия
Тел.
02 8133 470
Ел.поща:
expansion@sopharmacy.bg

Моля, уверете се, че в кореспонденцията сте включили следната информация:

Име на аптеката / веригата
Собственик / собственици
Данни за контакт с вас

След като се информираме за вашия интерес, в най-кратък срок ще ви дадем обратна връзка дали бихме могли да направим оферта и каква допълнителна информация ще е необходима.

ВАЖНО: Цялата информация, която споделяте с нас, се третира в пълна конфиденциалност. При желание от ваша страна, можете да получите Декларация за спазване на конфиденциалност.