пакетни сделки

Omnis e проект, който изразява специализацията на екипа на компанията в обслужването на пакетни сделки. Пакетната сделка представлява предоставяне на комплексна консултация и услуга за изграждане и обзавеждане на болнични заведения от „А до Я”, известна още и като „Проект до ключ”

Екипът от експерти на Omnis има богат международен опит в реализацията на всички етапи на пакетната сделка – от пред проектното проучване, създаването на идеен и работен проект, осигуряването на адекватно финансиране, строително-монтажните работи, медицинското оборудване и комплексно зареждане, до лицензиране, сервизиране, промотиране и т.н.

Към момента Omnis има над 200 реализирани проекта, от които повече от 20 пакетни сделки,  за някои от най-големите болнични заведения в страната като УМБАЛ „Св. Иван Рилски“ гр. София, УМБАЛ „Александровска“ гр. София, МБАЛ „Надежда“ гр. София, МБАЛ „Пловдив“,  МБАЛ „Еврохоспитал“ гр. Пловдив, МБАЛ „Тракия“ гр. Стара Загора, МБАЛ „Дева Мария“ гр. Бургас и др.. Всички те са свързани с въвеждането на нови модели на управление на грижата за пациента, имплементиране на златни стандарти в медицинската апаратура и оборудване и създаване на утвърдени световни практики в болничния мениджмънт.

Нашите проекти вижте тук