кои сме ние

Софарма Трейдинг е една от най-големите български компании и лидер във фармацевтичния сектор. Компанията е пионер във въвеждането на най-добрите световни практики у нас и предпочитан партньор на производители, търговци на едро, аптеки и болнични заведения и инвеститори. 

Трите важни ценности в основата на успешния бизнес модел на Софарма Трейдинг са финансова стабилност, иновации и лоялност към клиентите и партньорите й. 

Днес Софарма Трейдинг предлага на своите клиенти:

Разнообразие от близо 10 000 фармацевтични артикула, сред които портфолио от международно наложили се ексклузивни брандове, лекарствени продукти, медицински консумативи, санитарно-хигиенни материали, витамини, хранителни добавки, козметика, медицинска апаратура и оборудване. 

Цялостни решения за болничния пазар – освен дистрибуторска услуга за доставка на всички продукти част от портфолиото на компанията са и решения "до ключ" за изграждане на лечебни и болнични заведения.

100% национално покритие на територията на България и достъп до всяка точка на страната в рамките на 4 часа, благодарение на модерните си складови бази в 4 ключови града – София, Пловдив, Варна и Велико Търново. 

Качествена дистрибуционна услуга чрез собствен автопарк от над 130 транспортни средства и възможност продуктите да достигнат бързо и лесно до над 3000 клиента.

Цялостни логистични решения по внос, съхранение и дистрибуция на стоки до крайни клиенти.

Маркетинг и рекламни услуги за налагане на продукти на българския пазар, производство на местни и международни компании.

За предоставянето на висококачествени услуги в Софарма Трейдинг се грижат над 650 човека, които имат достъп до най-модерните технологии и световно ноу-хау. Те им позволяват да създават успешни съвременни фармацевтични решения както за крайния клиент, така и за бизнес партньорите на компанията.

Софарма Трейдинг отговаря на всички международни и европейски стандарти и е първият български дистрибутор на лекарствени средства, който напълно покрива изискванията на международния стандарт ISO 9001:2008.