кои сме ние

Софарма Трейдинг е една от най-големите български компании и лидер във фармацевтичния сектор. Компанията е пионер във въвеждането на най-добрите световни практики у нас и предпочитан партньор на производители, търговци на едро, аптеки и болнични заведения и инвеститори. 

Трите важни ценности в основата на успешния бизнес модел на Софарма Трейдинг са иновациите, екипния дух и страстта, с които компанията посреща своите клиенти и партньори. 

Днес Софарма Трейдинг предлага на своите клиенти:

Разнообразие от близо 15 000 фармацевтични артикула, сред които портфолио от международно наложили се ексклузивни брандове, лекарствени продукти, медицински консумативи, санитарно-хигиенни материали, витамини, хранителни добавки, козметика, медицинска апаратура и оборудване. 

Цялостни решения за болничния пазар – освен дистрибуторска услуга за доставка на всички продукти, част от портфолиото на компанията са и решения "до ключ" за изграждане на лечебни и болнични заведения.

100% национално покритие на територията на България и достъп до всяка точка на страната в рамките на 4 часа, благодарение на модерните си складови бази в 3 ключови града – София, Варна и Велико Търново. 

Качествена дистрибуционна услуга чрез собствен автопарк от над 130 транспортни средства и възможност продуктите да достигнат бързо и лесно до над 3000 клиента.

Цялостни логистични решения по внос, съхранение и дистрибуция на стоки до крайни клиенти.

Маркетинг и рекламни услуги за налагане на продукти на българския пазар, производство на местни и международни компании.

През 2015 година Софарма Трейдинг стартира регионалната си експанзия извън България, навлизайки на сръбския пазар. През същата година компанията откри и първите собствени ритейл обекти на аптечния пазар под марката SOpharmacy.

За предоставянето на висококачествени услуги в компанията се грижат близо 1500 човека, които имат достъп до най-модерните технологии и световно ноу-хау. Те им позволяват да създават успешни съвременни фармацевтични решения както за крайния клиент, така и за бизнес партньорите на компанията.

Софарма Трейдинг е внедрила Интегрирана система за управление, съгласно изискванията на множество международни стандарти за управление като Good Distribution Practices – Добра Дистрибуторска практика, ISO 9001 – Система за управление на качеството, ISO 14001 – Система за управление на околната среда, ISO 27001 – Система за управление на сигурност на информацията, ISO 45001 – Система за управление на здраве и безопасност при работа.