2010

Софарма Трейидинг АД взе участие във Форума “Кариера в България, Защо не?”
На 22 декември 2010 г. в Интер Експо Център се състоя форумът "Кариера в България. Защо не?". Форумът е предназначен за българи живеещи и учещи в чужбина, които обмислят възможността да се завърнат в България и съответно тръсят възможности за кариерна реализация в Родината.
повече 2010-12-23
Продажбите на Софарма Трейдинг за единадесетте месеца на 2010 г. задминаха по обем цялата 2009 г.
През месец ноември 2010 г., Софарма Трейдинг АД реализира продажби на стоки в размер на 35.9 млн. лева, което е ръст от 11.21% спрямо същия период на 2009 г. От началото на настоящата година, приходите на компанията от стоки, достигнаха 360 млн. лева или е реализирано нарастване от 13.3% спрямо предходния отчетен период.
повече 2010-12-17
Софарма Трейдинг АД беше генерален спонсор на провелия се втори есенен Be Wise семинар
"Софарма Трейдинг" АД беше генерален спонсор на провелия се на 27 Ноември есенен Be Wise семинар.
повече 2010-11-27
Софарма Трейдинг АД стартира партньорство с Университета за Национално и Световно Стопанство
„Софарма Трейдинг” АД сключи договор за партньорство с УНСС. Това е част от социално-отговорната политика на Компанията, с която ще се подпомогне Катедрата по „Индустриален бизнес” към УНСС, и ще се предостави на Университета широк набор от възможности ориентирани към студентите от спецалностите „Икономика на индустрията” и „Бизнес Икономика”.
повече 2010-11-24
Стартира Първият Национален Регистър на Оперативните Интервенции върху Сърцето
Първият Национален Регистър на оперативните интервенции върху сърцето и излизащите от него големи съдове беше официално представен по време на провелия се на 23 Ноември Семинар – Национален Регистър на оперативните интервенции върху сърцето и излизащите от него големи съдове.
повече 2010-11-23
Софарма Трейдинг АД направи дарение на СБАЛНП
Софарма Трейдинг АД - лидерът на болничен пазар в България дари 5 пациентни монитора на Специализираната Болница за Активно Лечение по Неврология и Психиатрия „Св. Наум”в гр. София.
повече 2010-11-04
Скинкод отбеляза 2 години на Българския пазар
От 27-и до 29-и октомври официални гости в България бяха принц Никлас Масалски – президент и собственик на швейцарската козметична компания „Скинкод” и Сесилия Уейднър – международен трейнър на марката. Посещението отбеляза 2 годишното присъствие на швейцарската селективна козметика на българския пазар на красотата.
повече 2010-10-29
Софарма Трейдинг АД реализира през месец Септември ключови промени в структурата на баланса си
Софарма Трейдинг АД реализира за месец Септември продажби на стока в размер на 33 млн лева или 20.82% ръст спрямо същия период на 2009г. През месеца не са извършвани продажби на медицинско оборудване.
повече 2010-10-19
Софарма Трейдинг АД завърши един от ключовите си проекти по Преддистрибуция за 2010 г.
В края на месец Септември 2010 г. Софарма Трейдинг АД завърши изграждането на склад за съхранение на лекарствени продукти и медицински изделия на Ново Нордиск Фарма ЕАД в рамките на централния склад на Софарма Трейдинг в София. Партньорството между двете компании беше стартирано преди повече от пет години с предоставяне на услугата Преддистрибуция на Ново Нордиск Фарма ЕАД на територията на РДЦ Варна.
повече 2010-10-11
Център за обслужване на клиенти в Софарма Трейдинг АД
Софарма Трейдинг АД от днес 06.10.2010 г. стартира Център за Обслужване на клиенти. Центърът отговаря на единния за цялата страна и безплатен за Вас телефон 0800 12 233.
повече 2010-10-06
Софарма Трейдинг АД отговаря на постъпили въпроси
Във връзка с постъпили въпроси, свързани с процедурата по преобразуване на Софарма Трейдинг АД бихме искали да информираме акционерите за следното: · Процедурата по регистрация на преобразуване чрез вливане на „Софарма Логистика” АД в „Софарма Трейдинг” АД е извършена съгласно правилника на „Централен депозитар” АД.
повече 2010-09-30
Софарма Трейдинг АД информира своите акционери
На 04.09.2010г. Търговския регистър към Агенцията по вписвания вписа преобразуване в партидата на „Софарма Трейдинг” АД. Преобразуването се осъществи чрез вливане на „Софарма Логистика” АД в „Софарма Трейдинг” АД, срещу което „Софарма Трейдинг” АД увеличи капитала си с издаването на нови акции, които бяха раздадени на акционерите на „Софарма Логистика” АД.
повече 2010-09-30
Софарма Трейдинг АД с най - високи месечни продажби от началото на годината
Софарма Трейдинг АД реализира за месец Август продажби в размер на 36 млн лева или 33.29% ръст спрямо същия период на 2009г. Продажбите на стока през месец Август възлизат на 32 млн лева и бележат ръст от 18.5% - над средния, отчетен от началото на годината. По клиентски сегменти определящо значение има аптечен пазар със 70 %-ен дял. В него стойност към продажбите добавиха успешните промоционални кампании на сезонни летни продукти, както и новосъздаденото звено по Обслужване на клиенти, което изцяло пое след продажбеното обслужване на Софарма Трейдинг АД.
повече 2010-09-16
Софарма Трейдинг ще участва в Bio & Eco Expo 2010 за натурални и биопродукти
За първи път у нас ще се проведе международна изложба Bio & Eco Expo 2010 за натурални и биопродукти. Събитието ще е под патронажа на Министерството на земеделието и храните, Международната федерация на движението за биологично земеделие и Европейската агенция по храните.
повече 2010-09-07
Софарма Трейдинг АД стартира ревизия в Централен склад и Регионалните си дистрибуционни центрове
От 04.09. до 07.09.2010 г. включително Софарма Трейдинг АД е в годишна ревизия и няма да работи с клиенти.
повече 2010-08-26
„ СОФАРМА ТРЕЙДИНГ” АД ФИНАЛИЗИРА НАЙ-МАЩАБНИЯТ СИ ПРОЕКТ В ОБЛАСТТА НА МЕДИЦИНСКАТА АПАРАТУРА
В края на месец Август „Софарма Трейдинг” АД финализира най-мащабният си проект в областта на дистрибуцията на медицинска апратура. Проектът е свързан с изпълнение на договор за доставка, монтаж и пускане в експлоатация на апарат за Позитронно – емисионна томография, комбиниран с 16 – детекторен Компютърен томограф ( РЕТ/СТ) в Клиниката по Нуклеарна медицина към УМБАЛ „Александровска” ЕАД, гр. София.
повече 2010-08-24
„Софарма Трейдинг” АД финализира проект за диагностика и лечение на съдови заболявания
„Софарма Трейдинг” АД - лидерът във Фарма сектора за 2009г. е Компания, която предоставя комплексни решения за своите партньори и клиенти. Като част от основната дейност на Софарма Трейдинг АД е дистрибуцията на висококачествена медицинска апаратура и изпълнението на проекти „До ключ” за болници и здравни заведения в страната.
повече 2010-08-04
Отдел Обслужване на клиенти в Софарма Трейдинг АД стартира работа
Софарма Трейдинг АД стартира работата на Отдел "Обслужване на клиенти".
повече 2010-07-19
Софарма Трейдинг се включи в Национална стажантска програма EMPOWER за млади лидери
Софарма Трейдинг АД е партньор на Empower United и участва в стажантската програма Empower Young Leadership. Програмата цели да поощри и подпомогне обещаващи млади българи да развият своя пълен потенциал, като в процеса постави основата за превръщането им в бъдещите социално отговорни лидери.
повече 2010-07-12
Софарма Трейдинг АД е посочена за лидер в сектора Фармация за 2009г.
Софарма Трейдинг АД беше посочена за лидер в сектора Фармация за 2009г. от в-к Капитал и неговата годишна класация "Капитал 100 - Най-големите сто български компании".
повече 2010-06-30
Софарма Трейдинг АД стартира иновативен проект – Внедряване на Call Center решение
Софарма Трейдинг АД стартира иновативен проект по внедряване на Call center, който ще даде възможност да се подобри качеството на услугите към клиентите на Компанията.
повече 2010-06-29
Софарма Трейдинг взе участие в „Български Фармацевтични Дни 2010”
Софарма Трейдинг АД взе участие във форума "Български фармацевтични дни" 2010г., организиран от Българския фармацевтичен съюз.
повече 2010-06-28
Проведе се Първият beWise семинар в подкрепа на човешкото здраве
На 19 юни, в София се проведе първия beWise семинар посветен на новостите около здравето и храненето. Участие в семинара взеха над 120 души от цялата страна, които в рамките на един ден проследиха лекции за био храните, здравословното готвене, хранителната непоносимост, специфики на здравословното хранене при децата, предимствата на естествените добавки и натуралната козметика.
повече 2010-06-20
Софарма Трейдинг е официален вносител и дистрибутор на SVR за България
Софарма Трейдинг е официален вносител и дистрибутор на SVR за България. Козметиката с марка SVR е френска и с доказани медицински характеристики. Софарма Трейдинг АД активно ще промотира продуктите пред своите клиенти и ще работи фокусно с медицински специалисти, чиято практика третира специфични дерматологични проблеми.
повече 2010-06-19
Софарма Трейдинг АД е един от основните спонсори на провелата се Лятна академия по практична дерма
Катедрата по дерматология и алергология към Военномедицинска академия и хотел Шератон отвориха врати за среща на високонаучните постижения в областта на науката и практическите умения в сферата на дерматологичната практика и естетичната медицина.
повече 2010-06-05
Софарма Трейдинг АД свиква Общо събрание на акционерите
Съветът на директорите, на основание чл.223 от ТЗ, свиква редовно заседание на Общото събрание на акционерите на “СОФАРМА ТРЕЙДИНГ” АД, което да се проведе на 22 юни 2010 год. от 11.00 часа в седалището на дружеството в гр.София, бул.”Рожен” № 16, а при липса на кворум на тази дата – на 06 юли 2010 год. на същото място и час и при следния дневен ред:
повече 2010-05-18
Софарма Трейдинг АД взе участие в логистичен семинар на тема - Smart Logistics
Основните обсъждани теми, на семинара касаеха оптимизирането на складовите пространства и запаси, софтуерни решения в сферата на Логистиката, преминаването към единни стандарти на работа и дискусия относно методите за оптимизиране и скъсяване веригата на доставки.
повече 2010-03-19
Софарма Трейдинг АД няма да спре доставките към болници и здравни заведения в страната
Софарма Трейдинг АД не е спирала да доставя лекарства, медицинска апаратура и консумативи към болниците в РБългария.
повече 2010-02-16
Софарма Логистика АД започва процедура за вливане в Софарма Трейдинг АД
На 13 Януари 2010 г. Софарма Логистика АД подписа договор за преобразуване и вливане в Софарма Трейдинг АД. Договорът отговаря на изистванията на глава шестнадесета от Търговския закон.
повече 2010-01-15