юни , 2010

Софарма Трейдинг АД е посочена за лидер в сектора Фармация за 2009г.
Софарма Трейдинг АД беше посочена за лидер в сектора Фармация за 2009г. от в-к Капитал и неговата годишна класация "Капитал 100 - Най-големите сто български компании".
повече 2010-06-30
Софарма Трейдинг АД стартира иновативен проект – Внедряване на Call Center решение
Софарма Трейдинг АД стартира иновативен проект по внедряване на Call center, който ще даде възможност да се подобри качеството на услугите към клиентите на Компанията.
повече 2010-06-29
Софарма Трейдинг взе участие в „Български Фармацевтични Дни 2010”
Софарма Трейдинг АД взе участие във форума "Български фармацевтични дни" 2010г., организиран от Българския фармацевтичен съюз.
повече 2010-06-28
Проведе се Първият beWise семинар в подкрепа на човешкото здраве
На 19 юни, в София се проведе първия beWise семинар посветен на новостите около здравето и храненето. Участие в семинара взеха над 120 души от цялата страна, които в рамките на един ден проследиха лекции за био храните, здравословното готвене, хранителната непоносимост, специфики на здравословното хранене при децата, предимствата на естествените добавки и натуралната козметика.
повече 2010-06-20
Софарма Трейдинг е официален вносител и дистрибутор на SVR за България
Софарма Трейдинг е официален вносител и дистрибутор на SVR за България. Козметиката с марка SVR е френска и с доказани медицински характеристики. Софарма Трейдинг АД активно ще промотира продуктите пред своите клиенти и ще работи фокусно с медицински специалисти, чиято практика третира специфични дерматологични проблеми.
повече 2010-06-19
Софарма Трейдинг АД е един от основните спонсори на провелата се Лятна академия по практична дерма
Катедрата по дерматология и алергология към Военномедицинска академия и хотел Шератон отвориха врати за среща на високонаучните постижения в областта на науката и практическите умения в сферата на дерматологичната практика и естетичната медицина.
повече 2010-06-05